пʼятниця, 25 серпня 2023 р.

Семінар «Емпатія та співчуття

 Едукація з питань психологічного здоровʼя, один з важливих напрямків роботи Благодійний Фонд "Брацлавська громада"

9 серпня 2023 року в рамках виконання грантового проєкту, відбувся відкритий семінар на тему «Емпатія та співчуття. Як зберегти чуйність під час травматичних подій».
Ведуча тренінгу - психологиня фонду Ірина Башкірцева обговорила з учасницями тему втоми від співчуття, розповіла про способи самодіагностики, раннього виявлення такого стану та способи його профілактики.
✍️Практична частина семінару була присвячена виконанню завдання з розвитку позитивного мислення.
А також відновленню емоційної стабільності через створення власного Дерева підтримки 🌳🌳🌳. Формуючи дерево та коментуючи результат, учасники віднаходять та фіксують для себе ті явища, події, предмети, людей, які є для них емоційною опорою та підтримкою.
🙏🏻Надзвичайно цінним для нас є досвід тих, учасниць які виконують цю вправу вдруге, і порівнюють результати, та відзначають покращення власного стану.
🤝 Щира вдячність КЗ «Брацлавська публічна бібліотека» Braclav Biblioteka за організаційну допомогу в проведенні семінару
✅ виготовлено в рамках проєкту «Підтримка українського громадянського суспільства та волонтерських ініціатив», який реалізується Фонд «Освіта для демократії» та ГО «Наше Поділля» Nashe Podillya / Наше Поділля










Немає коментарів:

Дописати коментар