четвер, 29 лютого 2024 р.

Літературний захід Поетичний слем «Про головне»

 23 лютого в читальному залі Брацлавської публічної бібліотеки зібралися поціновувачі поезії, які взяли участь у літературному заході Поетичний слем «Про головне» (ініціатор-Рибенко Анастасія)

На захід були запрошені читачі-любителі поетичного слова та молоді таланти-поети нашого селища - Квітко Павло, Рибенко Анастасія та надзвичайно творча людина - Рибенко Олена Григорівна.
Аматори пера прочитали присутнім свої вірші, пройняті любов’ю до рідноі землі, отчого краю, сімʼї та коханих людей, розповіли про те, що надихає їх на створення поетичних рядків.
Активно долучилися до читання віршів талановиті підлітки - дівчатка - Кученко Софія ( уч. 7 класу Брацлавський ліцей 1) прочитала свої авторські вірші. Сестрички- Волошенюк Марія та Анастасія (учениці 7 класу Брацлавського ліцею 1) продекламували вірші Ліни Костенко «Крила», «Усе моє, все зветься Україна».
Поезія покликана хвилювати, давати насолоду, плекати високі почуття, збагачувати духовність.
Захід допоміг слухачам відірватися від сірої буденності, поринути в чарівний світ поетичних звуків і просто відпочити душею.
Гості щиро дякували організаторам заходу та місцевим талантам і висловили свої сподівання на те, що подібні зустрічі стануть традиційними.
Нація, яка Читає, Пише, Творить - НЕПЕРЕМОЖНА!
Слава нашим Захисникам!
Разом до Перемоги!


















Немає коментарів:

Дописати коментар