понеділок, 27 листопада 2023 р.

Захід " Толерантність починається з мене!"

               У сучасному світі дуже гостро постає проблема взаєморозуміння.

Зважаючи на важливість цієї проблеми ЮНЕСКО ООН проголосила 16 листопада 1995 року З Міжнародним днем толерантності.

В цей день кожен зобов'язаний задуматися над своїм ставленням до інших, адже ми повинні поважати та вміти підтримувати один одного, прислуховуватися до іншої думки.
16 листопада в КЗ "Брацлавська публічна бібліотека" відбулася зустріч із здобувачами освіти 8-А класу КЗ "Брацлавський спортивний ліцей" у супроводі класного керівника Токаленко З.В. та бібліотекаря Корчевської Л.А.
Присутні дізналися багато цікавого про таке важливе для суспільства поняття , як толерантність.
Під час перегляду мультфільму «Толерантність починається з мене» учні зрозуміли, що потрібно навчитися сприймати людей такими, якими вони є, допомагати рідним та стороннім людям, підтримувати їх в горі та в радості, адже толерантна людина – це особистість, якій притаманні високі моральні та духовні цінності.
Захід пройшов інформативно, цікаво і весело. Приємно було спостерігати ,як активно, зацікавлено та з великим задоволенням долучалися до цього дійства не лише всі ліцеїсти, а й присутні педагоги. Завдяки активній участі гостей, захід пройшов у дружній атмосфері.
Привернула увагу дітей і яскрава книжкова виставка до Дня толерантності.
Кожен з присутніх на заході отримав солодкий подарунок.
КЗ "Брацлавська публічна бібліотека" висловлює щиру вдячність Брацлавський спортивний ліцей та усім учасникам заходу за приємний подарунок бібліотеці - чудову ляльку-мотанку та цікаву і змістовну зустріч.
Заклик толерантності – твори добро! Кожен з нас повинен вірити в себе та свої сили і зробити все, щоб світ став кращим.
Слава нашим Захисникам!💕

























Все буде Україна!
Усі

Немає коментарів:

Дописати коментар