пʼятниця, 11 листопада 2022 р.

Тематична виставка інсталяція “Вірні сини козацької землі»!

 В Україні 14 жовтня  святкують одразу чотири  свята:

Перше – Свято Покрови Божої Матері, 

друге – День українського козацтва, 

третє свято дуже молоде – День захисників та захисниць України;

четверте – День створення  Української Повстанської Армії ( УПА 1942р)

Свята усі ці взаємопов’язані і виникали послідовно. День Покрови Пресвятої Богородиці вважається одним із найбільш шанованих свят в Україні. Зі святом Покрови співпадає святкування Дня українського козацтва, бо Пресвята Богородиця в усі часи вважалась заступницею народу України, покровителькою українських козаків та військових, які боронили нашу землю від ворогів.

 Складаємо глибоку  шану всім, хто боронив та боронить честь рідної землі, свободу і незалежність Батьківщини, мужньо стоїть на захисті нашої держави.   Ми вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім, хто несе військову службу в зоні бойових дій, їхній відданості українському народові, незламній силі волі та героїзму.

Нехай щира любов до України, народна повага і підтримка надають всім захисникам нашої держави сил у благородній справі служіння Батьківщині, встановлення миру та спокою на рідній землі.

До дня Українського козацтва та До дня захисника України, що відзначається в Україні 14 жовтня в Брацлавській публічній  бібліотеці  представлена  тематична виставка інсталяція  “Вірні сини козацької землі»! На книжкових полицях виставки представлені книги про подвиги воїнів - захисників. Бажаючих ознайомитися з виставкою запрошуємо до нашої бібліотеки.







Немає коментарів:

Дописати коментар