понеділок, 3 жовтня 2022 р.

Книжкова виставка – інсталяція "Ти у мене єдина!

 24 серпня Україна відзначає День Незалежності.

Це знакове свято, яке українці вважають днем утворення Української держави в сучасному вигляді. Саме цього дня 1991 року Верховна рада УРСР ухвалила постанову та Акт проголошення незалежності України.
День незалежності України – одне з визначних національних свят нашої держави. Любов до рідної країни живе у серцях кожного українця. Цього року Україна відзначає День своєї незалежності в умовах війни під звуки сирен та вибухи снарядів.
З нагоди Дня Незалежності у Брацлавській публічній бібліотеці в читальній залі була створена книжкова виставка – інсталяція "Ти у мене єдина! . А також було проведено цікаву патріотичну твістер – гру « Все буде Україна!»
Мета цієї виставки - виховання патріотичних почуттів у дітей до своєї країни та заохочення до вивчення багатої та славної історії нашого народу.
Для дітей на виставці представлені цікаві видання, які розкриють історію України, розкажуть про шлях її незалежності та ознайомлять з національною символікою.
Ми нескорені, Україна була і буде незалежною! Нашу волю, дух та хоробрість не зломити. Небо має бути мирним. Ми вистоїмо та переможемо!Слава Україні!













Немає коментарів:

Дописати коментар