четвер, 22 вересня 2022 р.

Інформ - хвилинка З Днем Української Державності! «Чи знали Ви це про Україну?






 З Днем Української Державності!

Вітаю Україно! Вставай!
Борися до кінця!
За мирне, світле, чисте небо,
Та вільне краще майбуття!
28 липня 2022 року — важлива дата для всіх українців. Цього року ми вперше святкуватимемо День Української Державності — нове свято, призначене президентом України, Володимиром Зеленським.
28 липня, в день Хрещення Київської Русі та князя Володимира, все населення країни відзначатиме зародження нашої державності. Це свято сприяє утвердженню спадковості більш ніж тисячолітньої історії української держави, а також захисту національних інтересів України.
День української державності – це можливість для кожного українця згадати історію своєї країни, повну боротьбу за незалежність, єдність та щасливу життя. Цінуємо ті, за що боролися наші предки, пам'ятаємо всіх, хто загинув у цій боротьбі, будуємо майбутнє, в якому нам самим хотілося б жити.
До Дня Української Державності у Брацлавській публічній бібліотеці було проведено для користувачів інформ-хвилинку «Чи знали Ви це про Україну? Цікаві факти» і бібліотечну арт-студію «З Україною у серці» . В читальному залі бібліотеки діє книжкова-ілюстративна виставка «Українська Державність. Історія і сучасність»
Брацлавська публічна бібліотека щиро вітає всіх українців із головним державним святом — Днем української державності!
Тільки спільними зусиллями на благо України ми зможемо збудувати сильну європейську державу.














Немає коментарів:

Дописати коментар