середа, 6 липня 2022 р.

"Ми вірим в майбутнє твоє, Україно!"

 "Ми вірим в майбутнє твоє, Україно!"-

Говорять сьогодні дорослі й малі.
Бо ти в нас - найкраща, бо ти в нас єдина, Немає другої такої землі!
28 червня в Україні відзначається День Конституції - головного закону нашої країни. Конституція є гарантом прав і свобод кожного українця, закріплює наші обов'язки перед державою і визначає наш шлях як країни.
Конституція України – це не лише закон законів, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.
Брацлавська публічна бібліотека до Дня Конституції України організувала книжкову виставку "Конституція – Основа Державності". Читачі, які відвідали в цей день бібліотеку, дізналися про історію створення і написання нашої Конституції, ознайомилися з правами і обов’язками, які їм гарантує Основний Закон нашої країни.
Так нехай ця дата в календарі не стане для нас порожнім звуком і кожен з громадян з гідністю зможе сказати, що ми дійсно маємо ту країну, яку ми заслуговуємо, і ті закони, які прийняли самі. Нехай Україна залишиться незалежною та сильною. Нехай на жовтих полях встигає урожай радості, а блакитне небо ніколи не сховають ні дим, ні хмари гніву.
Слава Україні!Слава Нації!Слава ЗСУ!🇺🇦💙💛








Немає коментарів:

Дописати коментар