вівторок, 15 лютого 2022 р.

Ток-шоу " Стріли Амура коханням озвуться"

 Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів, яке окриляє, дає сили і натхнення, радість і захоплення. Кохання – це святе почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято. І ось таке свято є 14 лютого - День святого Валентина.

Цього дня навіть повітря сповнене любов’ю. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом та допомагають зустрітись половинкам, які загубились. Адже саме кохання здатне розтопити кригу в серці й подарувати відчуття весни.
З нагоди цього романтичного свята в Braclav Biblioteka , вирувала гарна та затишна атмосфера. Зал був прикрашений різноманітними символами кохання: сердечками, валентинками та тематичною книжковою виставкою до Дня Святого Валентина.
Працівники Брацлавської публічної бібліотеки підготували святковий захід та провели квест до дня закоханих «LОVE IS…». Молоді юнаки і дівчата жваво приймали участь в різноманітних конкурсах, змагалися на кмітливість, уважність та спритність, за що отримали заохочувальні призи.
Свято минуло, залишивши після себе гарний настрій, позитивні емоції та приємні маленькі дрібнички.
Бажаємо всім, щоб у житті завжди поряд була любов до матері і батька, до землі, любов одне до одного. Адже любов - це та сила, яка рухає світом і людиною.🥰💕❤️📚🤗











Немає коментарів:

Дописати коментар