субота, 15 травня 2021 р.

Спомин ветерана "«Війна відгриміла, а память жива» ( до Дня пам'яті та примирення)

 8-9 травня Україна традиційно вшановує День пам'яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Для усіх поколінь ці дні є особливими - це і радість перемоги, і гіркота втрат. Мільйони наших співвітчизників залишились на полях жорстоких битв за найсвятіше - заради вільного та щасливого майбутнього рідної землі та своїх нащадків.

Напередодні Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні працівники Брацлавскої публічної бібліотеки відвідали ветерана Другої світової війни Сінькевич Любов Захарівну, жительку Брацлавської територіальної громади та подякували Любов Захарівні за те, що безстрашно і безкорисливо воювала за нашу землю. За те, що подарувала нам життя. За те, що вдень і вночі тримала зброю, захищаючи світ від темряви фашизму.
Добра, міцного здоров’я, миру і злагоди Вам, на довгі роки.
Брацласька публічна бібліотека підготувала відео-презентацію «Ніколи Знову» та відео -розповідь Сінькевич Любов Захарівни «Війна відгриміла, а память жива».
Низький уклін визволителям від фашизму…Адже ми останнє покоління, яке бачить і спілкується з Ветеранами Великої Вітчизняної війни.
🙏❤️






Немає коментарів:

Дописати коментар