четвер, 1 жовтня 2020 р.

Всеукраїнський День бібліотек

   Символічно, що саме в день Віри, Надії, Любові та їх матері Софії 30 вересня відзначається Всеукраїнський День бібліотек.

Наше свято – це завжди багато щирих, вірних друзів, це- теплі слова вітань. Такими добрими друзями Брацлавської публічної бібліотеки протягом багатьох років залишаються представники Брацлавської селищної ради, учні та вчителі Брацлавської НВК школи-гімназії №1 і жителі селища. Саме вони в цей день прийшли привітати працівників бібліотеки.

Ми від усієї душі дякуємо голові Брацлавської селищної ради Мазуру В.П. та його працівникам за теплі слова-вітання.! Ми безмежно вдячні нашим зірочкам: Гаврилюк Анастасії, Коваленко Даші, Петіній Марії, Рибенко Даші за чудові музичні вітання. А також працівникам Центру культури та дозвілля селищної ради за співпрацю та гарні музичні подарунки.
Та окрема подяка нашим найдорожчим, наймолодшим читайликам Брацлавської НВК школи-гімназії №1 учням 1 класу (кл.керівник Крижанівська Ж.А.) , 3-Б класу (Присяжнюк С.В.) та заступнику директора Камінській О.М. за щирі привітання, подаровані вірші, пісні та квіти.
Дякуємо всім за гарний настрій та чудове свято!
ВИ - найкращі!



























Немає коментарів:

Дописати коментар