вівторок, 21 травня 2019 р.

Із роду священиків, лікарів і поетів.


    Це вже стало традицією. В один із прекрасних весняних днів 18 травня відвідав свою рідну Брацлавщину правнучатий племінник, невтомний дослідник життєвого і творчого шляху відомого  українського поета-класика Степана Руданського Олексій Васильович Боржковський-підполковник медичної служби, лікар вищої категорії з 55-річним стажем роботи.
    Разом із друзями Олексій Васильович завітав і до Брацлавської публічної бібліотеки.
   Зустрічали та вітали Олексія Васильовича учні Брацлавської НВК школи-гімназії №1, вчителі Яковенко Л.О., І.В.Дунаєвська та бібліотекарі. Гості поклали квіти до пам’ятника Данилу Нечаю, посадили тюльпани, які привіз Олексій Васильович. Ліда Опанасівна розповіла про славетний рід Руданських та Боржковських, а  Юлія Андріївна Тарасова привітала піснею «Роде наш красний» Діти декламували вірші С.Руданського та Т.Г. Шевченка.
    В бібліотеці за горнятком кави товариство щиро ділилося цікавими історіями та бувальщинами. Олексій Васильович невимушено жартував, заохочуючи присутніх до дружнього спілкування. Тож, нехай вічною для усіх нас буде естафета добра і любові.

 























Немає коментарів:

Дописати коментар