субота, 2 березня 2019 р.

Бібліотечний калейдоскоп


      Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, розповідає нам про історію рідного краю, звичаї, традиції.
      Книга –мудрий друг і порадник. В ній зібрана мудрість усього людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів.
      Саме про книгу йшла мова  20-21 лютого під час екскурсії учнів 1-х класів Брацлавської школи-гімназії №1 (класоводи Погоріла Л.М. та Присяжнюк С.В.) Допитливі малята уважно слухали розповідь бібліотекарів про бібліотеку та її «жителів»-книжок. Діти дізналися, що означає слово «бібліотека», коли з’явилася перша паперова та перша друкована книги, а нові терміни «абонемент», «читальний зал», «стелаж», «формуляр» поповнили словниковий запас першокласників. Знайомство з бібліотекою для дітвори було незвичайним, загадковим і казковим.
     Цікавим доповненням екскурсії став захоплюючий аукціон загадок, а бібліотечний калейдоскоп «Казка в гості поспішає» допоміг пригадати веселі чарівні казки та відомих персонажів.
     Усміхнені обличчя дітей та їх сяючі оченята свідчили про те, що екскурсія всім сподобалась.












Немає коментарів:

Дописати коментар