пʼятниця, 19 травня 2017 р.

Свято "Берегиня роду людського!"

      У травні, коли світ повен яблуневим цвітінням, а людські душі сподівань і надій, висловлюємо щиру подяку материнській самопожертві, відзначаємо День Матері! Травень - це місяць Пречистої Діви Марії. Господь дав людям не тільки земну Матір, яка приводить на світ немовля, а й небесну - Пресвяту Богородицю, яка опікується всіма людьми. Святе Письмо прирівнює Матір до сонця, яке ранесенько сходить, оживлює і звеселяє дивом землю.  Сонце дає тепло, життя й радість, а собі не бере нічого. Такою є і Мама.
      16 травня 2017 року  в читальному залі Брацлавської селищної бібліотеки для дорослих відбулося свято "Берегиня роду людського!" Вшанувати ймення Мати завітали діти Недільної школи при Свято-Миколаївській церкві з керівником Наталією Миколаївною Кольченко.
     "Мама...Рідна і прекрасна, оспівана поетами, увічнена художниками. В усіх народів, в усі віки, жінка - матір була уособленням святості, ніжності і любові. Її мудрість поважали в сім"ї, прислухалися до порад, в яких знаходили спокій і надію... У житті кожного з нас мама займає особливе місце."- такими словами бібліотекарі Луцкова Ю.П. та Людва Н.А. розпочали свято Матері.
     Справжньою окрасою стали дівчатка-веснянки, які виконали танець під музичну композицію "Лелеча доля".  Вірші про маму декламували Рогачук Катерина, Вельбой Олександра, Тарасова Софія. Свої акторські здібності продемонстрували Луцков Едуард, Кольченко Марія та Роман.  На свято були запрошені матусі та бабусі селища.  Присутні познайомилися з цікавою бібліотечною виставкою.
  На завершення заходу всі разом заспівали пісню "Мир!", були запрошені до святкового столу та отримали слова вдячності від завідуючої бібліотеки Стукалюк Г.П.







 





 









    
 


 


   
     

Немає коментарів:

Дописати коментар